Szabályzat

Szerkesztő Kerestetik szabályzata

Az oldal két adminisztrátora (Elizabeth♥, Cahra-kun) társszerkesztőket keres maga mellé, kizárólag moderátori posztra. Adminisztrátorokat nem keresünk, csak akkor lehetsz admin, ha moderátorként rendesen végzed a munkádat, és éppen megüresedik egy hely.

Leginkább olyanokat keresünk akik jártasak a manga/animevilágban, ismernek jó műveket, és tudnak olyan mangát mondani, amit még esetleg senki sem fordított le (a közeljövőben alkalmaznák is a tudását). De ha pont ez az, amihez nem értesz, akkor se keseredj el. Minden segítség jól jön. Az egyik társoldalunkra  (Fairy Tail-re) jól jönne a munkaerő, mert ketten túl kevesen vagyunk. De a legfőbb kikötésünk: hogy jól ismerd az animéket/mangákat.

Ha elküldted a jelentkezésedet, utána kapsz tőlünk egy kérdőívet, amiben lehetőséged lesz leírni, hogy mihez értesz (pl: fejlécszerkesztés, képszerkesztés, történet írás, versírás, stb.).

FIGYELEM: Az, hogy szerkesztő szeretnél lenni, nem csak abból áll, hogy moderátor leszel, és után a fel sem jársz hetekig. Ez nem a rangról szól, hanem arról hogy tegyél is valamit az oldalért!

Ha szereted az oldalt, és szívesn kipróbálnád magad szerkesztőként, csak akkor jelentkezz! Máskülönben semmi értelme sincsen.

         

            Ha tehát kedvet kaptál ahhoz, hogy velünk dolgozz, akkor nyugodtan jelentkezz (a jelentkezés menüpontban leírtuk, hogy ezt hogyan tudod megtenni)!
                 Az oldal szerkesztősége